Romaneste. Punct si de la capat

Romaneste. Punct si de la capat

69.99 lei

magazin Spre magazin »

Asigurăm doar prezentarea produselor, fără a ne implica în procesul de vânzare sau livrare si nu ne asumam nici o raspundere referitoare la imagini, preturi si comenzile efectuate.

Chef Florin Dumitrescu : Mancarea romaneasca are suflet, are gust, are varietate si are traditie. Renumit pentru pasiunea sa pentru aromele locale, chef Florin Dumitrescu prezinta in noua sa carte o colectie surprinzatoare de peste 60 de retete romanesti culese din toata tara si adaptate la vremurile moderne, conform viziunii sale. Fiecare dintre preparatele din carte este prezentat impreuna cu povestea sa, iar printre cele mai inedite se numara balmosul, specific bucatariilor din Bucovina, storceagul, descoperit in gospodariile pescarilor, sau laptele de bou, descoperit in Tara Motilor in cautarea retetelor autentic romanesti. Cartea este impartita in patru capitole Aperitive, Ciorbe, Feluri principale si Deserturi care se bucura de aprecierea unor importanti chefi care semneaza cate un citat pentru fiecare dintre acestea: Gheorghe Vatafu, Cristian Broglia, Henrik Sebok, Richard Hawke. Totodata, prefata primei carti despre bucataria romaneasca moderna este semnata de celebrul chef francez Yannick Alleno, unul dintre cele mai importante nume din scena mondiala de fine dining si detinator a 3 stele Michelin. Produsul cu denumirea Romaneste. Punct si de la capat face parte din brandul Coreus publishing, se afla in categoria Carti de bucate si subcategoria


Brand: Coreus publishing

Categorie: Carti de bucate

Produsul Romaneste. Punct si de la capat este vandut de catre magazinul librex.ro

sus