Enzime Essezym Clair 500 gr (pentru struguri albi, creste cantitatea de must obtinuta prin macerare)
329.6 lei
Asigurăm doar prezentarea produselor, fără a ne implica în procesul de vânzare sau livrare si nu ne asumam nici o raspundere referitoare la imagini, preturi si comenzile efectuate.
Este o enzima pectolitica ce asigura o crestere a cantitatii de must obtinute in urma presarii strugurilor.Se foloseste pentru struguri albi. Doza: 1 3 g/100 kg mustuiala sau 100 L must. Mod de administrare: se dizolva in 10 parti apa si se administreaza direct in mustuiala sau must. Nu contine organisme modificate genetic si este un produs in conformitate cu normele europene in vigoare . Produs in Italia. Produsul cu denumirea Enzime Essezym Clair 500 gr (pentru struguri albi, creste cantitatea de must obtinuta prin macerare) face parte din brandul Essience, se afla in categoria Vinificatie primara si subcategoria