Vinoferm Variety Flavor 500 gr, drojdie speciala pentru vinuri albe, soiuri aromate si semiaromate, Essedielle
82.4 lei
Asigurăm doar prezentarea produselor, fără a ne implica în procesul de vânzare sau livrare si nu ne asumam nici o raspundere referitoare la imagini, preturi si comenzile efectuate.
VINOFERM® VARIETY FLAVOR Saccharomyces Cerevisiae sp. Cerevisiae este o drojdie activa deshidratata pentru vinificatie, care a fost selectionata pentru productia de vinuri albe tinere, avand capacitatea de a accentua tipicitatea soiului. .Daca vinificatia se produce la temperaturi intre 15 17 grade Celsius se sporeste cantitatea de aroma. Doza: 20 40 g/hl. Pentru musturi din struguri bolnavi mariti doza de drojdie si nutrient. Se foloseste impreuna cu activatorul Vinovit ! Rehidratarea drojdiei: - adaugati 100 g de drojdie in 1 litru de apa indulcita 1 2 % (10 20 g de zahar) sau o ceasca de must, la 35 40 grade Celsius; - asteptati 15 minute, amestecati energic; - asteptati inca 15 minute, amestecati din nou; - adaugati in partea de jos a recipientului cu must. Pentru a evitata socul termic trebuie ca diferenta de temperatura dintre drojdia rehidratata si mustul in care se adauga sa nu fie mai mare de 5 8 grade Celsius. Dupa ce l-ati deschis, pachetul trebuie utilizat in termen de cateva zile. A se pastra intr-un loc racoros. Uz oenologic profesional. Produs in Italia. Greutate neta: 500 g. Se foloseste doar impreuna cu activatorul Vinovit ! Produsul cu denumirea Vinoferm Variety Flavor 500 gr, drojdie speciala pentru vinuri albe, soiuri aromate si semiaromate, Essedielle face parte din brandul Essience, se afla in categoria Vinificatie primara si subcategoria