Aparat de ambalare in vid Laica VT3119

Aparat de ambalare in vid Laica VT3119

547.9 lei

magazin Spre magazin »

Asigurăm doar prezentarea produselor, fără a ne implica în procesul de vânzare sau livrare si nu ne asumam nici o raspundere referitoare la imagini, preturi si comenzile efectuate.

Aparat de ambalare in vid Laica VT3119 - pentru pastrarea alimentelor cat mai proaspete Ambalarea in vid - descrierea procedeului: Ambalarea in vid reprezinta o tehnologie moderna de impachetare si pastrare a produselor alimentare. Procedeul ambalarii in vid (sau vacuum) consta in introducerea alimentului intr-un ambalaj dintr-un material impermeabil la gaze si extragerea aerului din interior cu ajutorul unei pompe de vid. Astfel se evita contactul produselor cu oxigenul care poate declansa reactii ce duc la alterarea produsului. In lipsa oxigenului inmultirea microorganismelor (bacterii, mucegai) este stopata si procesul de alterare a alimentelor este intarziata. In acest fel, produsele alimentare se pastreaza in conditii de siguranta. Avantajele ambalarii alimentelor in vid: Vidarea mareste perioada in care alimentele pot fi stocate de aproximativ 3-4 ori; Economiseste spatiu in frigider; Ambalarea se poate face si pentru produsele fragile. Timpul de conservare al alimentelor ambalate in vid: Alimente conservate prin congelare (-16oC/ -20oC) Timp de conservare in conditii normale de depozitare Timp de conservare dupaambalare in vid Carne 4-5 luni 15-20 luni Peste 3-4 luni 12 luni Legume 10 luni 18-24 luni Alimente pastrate in frigider (+3oC/ +6oC) Timp de conservare in conditii normale de depozitare Timp de conservare dupaambalare in vid Carne cruda 2-3 zile 6-9 zile Peste proaspat 1-3 zile 4-5 zile Vanat 2 zile 6 zile Salam feliat 4-6 zile 22zile Salam 7-14 zile 25-40zile Cascaval 6-20 zile 25-60zile Legume 1-4 zile 8-10zile Fructe 5-8 zile 10-14zile Paste/Orez/Lasagna 2-3 zile 6-9zile Carne gatita 3-4 zile 10-15zile Dulciuri, deserturi 5 zile 18-20zile Alimente pastrate la temperatura camerei(+23oC/ +27oC) Timp de conservare in conditii normale de depozitare Timp de conservare dupaambalare in vid Paine 2 zile 6-8 zile Biscuiti 4-5 luni 12 luni Paste/orez 6 luni 12 luni Faina 4 luni 12 luni Cafea 3 luni 12 luni Ceai 5 luni 12 luni Fructe uscate 4 luni 12 luni Descrierea aparatului de vacuum Laica VT3119 - aparat de vidat alimente automat Fructele si legumele dumneavoastra vor fi pastrate in conditii optime datorita aparatului de vidatLaicaVT3119. Aparatul de vidatLaicaVT3119absoarbe aerul din pungile cu produse alimentare si apoi le inchide ermetic. LaicaVT3119functioneaza complet automat cu ajutorul unuicompresor de mare putere de 110W. Comandarea functiilor se face de la cele 5 taste. Display-ul cu 6 leduri de pe capac indica progresul procesului selectat. Puteti opta pentru 2 tipuri de sigilare a pungii: Standard sau Strong. Pentru o utilizare mai usoara, aparatul de vidat Laica VT3119 are in dotarecutter pentru o taiere facilaa rolei la dimesiunea potrivita. Utilizarea aparatului: Tasta Set: va permite sa selectati timpul de sigilare in functiede alimentele pe care le ambalati:„Standard” pentru alimentele uscate, cum ar fi painea, pastele,biscuitii si alte asemenea, care necesita un timp scurt de sigilare;„Strong” pentru alimentele umede care contin lichide si umiditate,cum ar fi fructe, legume, salam si carne care necesita mai mult timpde sigilare. Tasta Seal: daca este apasata in timpul ciclului automat de vidare, se blocheaza aspirarea aerului si pungaeste sigilata automat; daca este apasata in afara unui ciclu de vidare, atunci aparatul efectueaza numai sigilarea pungii fara a face vacuum. Indicator LED progres:indicator luminos care afişeaza progresul procesului selectat. Tasta Automatic/Stop:activeaza ciclul automat de aspirare si sigilare;lanseaza functia selectata anterior. Tasta Pulse/Vacuum: activeaza functia de vidare cu impulsuri, apasandtasta incepe aspirarea aerului care se opreste la eliberarea sa. Tasta„Canister”: activeaza ciclul de vidare pentru recipiente (nusunt incluse in pachet, se pot achizitiona separat). In cazul alimentelor fragile, utilizatorul poate comanda, oricand considera necesar, oprirea procedeului de vidare si sigilarea pungii prin apasarea tastei SEAL. Aparatul de vidat estedotat cu tava de colectare a lichidelorpentru a permite eliminarea cu usurinta a eventualelor lichide in exces. Compresorul are o capacitate maxima de aspiratie de 12 litri/minut. Poate vida hrana uda, umeda si alimente uscate. Aparatul de vidatLaica VT3119vine pregatit cu o rola cu dimensiuni 25 x 600 cm. LaicaVT3119este in garantie timp de2 ani. Specificatii tehnice: debit de aer 12 l/min; putere compresor 110W; putere de aspirare -700 mbar; alimentare la priza; dimensiuni L= 40,0; W= 16,5; D= 11,5 cm; greutatea: 1,75 kg; latime maxima punga/rola 30 cm. Pachetul contine: aparat de vidat Laica VT3119, o rola (25x600 cm), furtun pentru vidarea recipientelor, cutter pentru taiat role, certificat de garantie (2 ani), manual de utilizare in lb. romana. Aparatul de vidat Laica se poate folosi cu urmatoarele comsumabile: orice punga sau rola marca Laica, latimea maxima a pungii fiind 30 de cm; pungile refolosibile VT3506 si VT3507; caserola VT3304. Pungile si rolele Laica sunt fabricate din plastic special destinat ambalarii alimentelor si nu contin BPA. Produsul cu denumirea Aparat de ambalare in vid Laica VT3119 face parte din brandul Saica, se afla in categoria Articole halloween si subcategoria


Brand: Saica

Categorie: Articole halloween

Produsul Aparat de ambalare in vid Laica VT3119 este vandut de catre magazinul ookee.ro

sus